Auto polijsten in Den Haag en omstreken

Auto polijsten in Den Haag? Daarvoor kunt u terecht bij Ride & Shine Car Detailing. Krasjes ofwel swirls kunnen door gebruik van de auto ontstaan. Deze krasjes zorgen voor een doffe look en zijn in goed licht goed zichtbaar.

Graag zorgen wij middels deze behandeling voor dat de glans van je auto compleet hersteld wordt. Hierbij maken we uitsluitend gebruik de meest hoogwaardige producten en tools.

Ride & Shine is een gespecialiseerd en servicegericht detailingbedrijf

Neem contact op ›

Kwalitatief auto polijsten te Den Haag

  • Dienstverlening van de beste kwaliteit
  • Ride & Shine shop voor coating, velgen en detailing
  • Eindeloze mogelijkheden en uitstekende service
  • Inclusief lakverzegeling
  • Materialen en apparatuur van de beste merken

Krassen en dofheid zijn verleden tijd

Heeft uw auto door de krassen of swirls geen mooie glans meer en wilt u korte metten maken met de dofheid? Sommige mensen laten hun auto opnieuw spuiten. Dat is echter niet nodig. Kies voor het polijsten van uw auto in Den Haag en laat u verbazen met een perfect eindresultaat.

We verwijderen de krasjes in de lak door de blanke lak in verschillende stappen op te poetsen. Op deze manier halen we een deel van deze laag weg, waardoor de lak haar glans weer terug krijgt. Het poetsen doen we op uiterst zorgvuldige wijze, zodat we zonder de lak te beschadigen een optimaal resultaat behalen.

Expert in car detailing

Auto polijsten in Den Haag is een zeer tijdrovend proces dat om secuur werken vraagt. U bent immers bezig met polijstmachine en verschillende pads en producten. Wanneer deze klus op de verkeerde manier geklaard wordt, kan de verflaag van de auto verder beschadigen.

Daarom is het van groot belang om te kiezen voor een expert zoals Ride & Shine Car Detailing. Wij weten door onze jarenlange ervaring en scholing precies hoe we deze behandeling optimaal uitvoeren. Hierbij krijgt uw auto de volledige 100% aandacht.

Prijs van auto polijsten

De prijs van auto polijsten in Den Haag is afhankelijk van de staat van de lak. Bovendien spelen het type en de grootte van de auto ook een rol bij het bepalen van de prijs. Daarom kunnen we pas een prijs noemen nadat we uw auto met eigen ogen beoordeeld hebben.

Maak dus gerust een afspraak met ons. Zodoende kunnen we u in de werkplaats van advies voorzien en u meer duidelijkheid geven over het kostenplaatje.

“Ik werk op afspraak en behandel exclusief uw auto zodat deze de volledige 100% aandacht krijgt”

Maak een afspraak

Kortom: door uw auto te laten polijsten in Den Haag heeft uw auto weer een prachtige glans. Krassen, poetsstrepen en vlekken zijn verleden tijd. Terwijl uw auto gepoetst wordt kunt u heerlijk vertoeven in onze lounge. Vervolgens verlaat u de werkplaats in een auto die er weer uit ziet alsof hij gloednieuw is.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die auto poetsen biedt? Neem dan contact op voor meer informatie of kom gewoon langs in de Ride & Shine shop in de omgeving van Den Haag.

Neem contact op ›