Auto polijsten in Rotterdam

Wilt u uw auto polijsten in Rotterdam? Door uw wagen te laten polijsten, worden krasjes ofwel ‘swirls’ en andere oneffenheden letterlijk en figuurlijk verwijderd uit de lak. En dat allemaal compleet zonder de lak op te vullen. Hierbij maken we enkel gebruik van apparatuur en materialen van de meest hoogstaande kwaliteit.

Uw grootste bezit is verzekerd van een geconditioneerde en veilige omgeving waar we perfect resultaat leveren. We zijn immers niet voor niets de expert op het gebied van car detailing.

Wij behandelen exclusief uw auto, waardoor deze de volledige 100% aandacht krijgt

Neem contact op ›

Professioneel auto polijsten in regio Rotterdam

Waarom kiezen voor Ride & Shine? We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Dienstverlening van de beste kwaliteit
  • Ride & Shine shop voor coating, velgen en detailing
  • Eindeloze mogelijkheden en uitstekende service
  • Inclusief lakverzegeling
  • Materialen en apparatuur van de beste merken

Verschillende polijststappen

Middels auto polijsten in Rotterdam worden krassen en andere ongewenste oneffenheden verwijderd. Dit doen we door de blanke laklaag in verschillende polijststappen aan te pakken. Hierbij maken we gebruik van polijstmachines. Wanneer de situatie daar om vraagt polijsten we de auto ook met de hand.

Door te poetsen halen we een hoeveelheid blanke lak weg en weten we een perfect resultaat te behalen. Ten slotte voorzien we de lak van de juiste bescherming. Bijvoorbeeld in de vorm van glass coating of paint protection film. Zodoende is lakverzegeling voor langere tijd het resultaat.

Orange peel verminderen

In de loop van de tijd of na schadeherstel kan een orange peel (sinaasappelhuid ontstaan). Om deze orange peel te verminderen, schuren we de auto volledig. Vervolgens polijsten we de lak volledig krasvrij middels deze speciale polijst methode.

Het resultaat? Een wagen met een ongeëvenaarde reflectie en glans. Na deze behandeling glanst de lak meer dan na een ‘gewone’ polijstbeurt en glanst hij als geen ander.

Prijzen van auto polijsten

De kosten van het polijsten van een auto in Rotterdam zijn afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere van de staat van de lak en van het type auto dat u heeft. Voordat we een exacte prijs kunnen noemen voor het poetsen, moeten we de auto eerst zien en beoordelen.

Maak gerust een afspraak. Gedurende die afspraak voorzien we u van deskundig advies én van een duidelijke offerte.

Ook uw auto laten poetsen?

Bent u de krasjes zat en wilt u een auto die weer als nieuw is? Maak dan een afspraak of kom gerust eens langs in de werkplaats. Hier bent u van harte welkom voor een kopje koffie en natuurlijk om een kijkje te nemen.

U kunt heerlijk zitten in een luxe omgeving die een zeer huiselijk gevoel heeft. Ondertussen polijsten wij uw auto! Meer weten? Neem gerust contact op via onderstaande button. Graag helpen we u verder.

Neem contact op ›