Auto polijsten

Een auto polijsten betekent de lak terugbrengen naar een zo hoog mogelijk krasvrij resultaat zonder te spuiten. Als wagens helemaal onder de krassen zitten, wil men vaak auto’s opnieuw laten spuiten. Echter is dat niet altijd nodig. Wanneer het geen schade betreft, kan een specilalistish detailingbedrijf als Ride & Shine de autolak weer in een bijna nieuwe staat krijgen.

Hoe polijsten we een auto? We verwijderen krassen, swirls en andere oneffenheden letterlijk en figuurlijk uit de lak. Heeft u auto geen glans meer of ziet u in de zon veel spinnenweb krasjes, ook wel swirls genoemd? Laat uw auto dan polijsten door Ride & Shine Car Detailling. Het eindresultaat zal u verbazen: uw auto is weer als nieuw met een spiegelglad en glimmend uiterlijk.

Waarom uw auto laten polijsten door Ride & Shine?

  • Dienstverlening en kennis van de beste kwaliteit
  • One stop shop voor coating, velgen en detailing
  • Eindeloze mogelijkheden en uitstekende service
  • Inclusief lakverzegeling
  • Materialen en apparatuur van de beste merken

Het stappenplan voor een auto volledig polijsten

Een auto volledig polijsten is een proces waar veel tijd en aandacht in gaat zitten. Immers: we maken gebruik van de meest hoogwaardige producten en materialen als pads en een polijstmachine. Als u niet weet hoe u deze apparatuur dient te gebruiken, kan dat de lak van uw auto ernstig beschadigen.

Zoals gezegd verwijderen wij de kleine krassen letterlijk uit de lak. We vullen niets op. Hierbij benaderen we de blanke laklaag met verschillende polijststappen. Hierdoor halen we een kleine hoeveelheid blanke lak weg. Maar dat doen we altijd op een veilige en minst blanke lak verwijderende manier.

Met of zonder polijstmachine

We poetsen de blanke laklaag weg door middel van een polijstmachine. Echter als de situatie daar om vraagt, op bijvoorbeeld moeilijk te bereiken delen op de auto, polijsten wij deze zonder machine. Met onze handen komen we immers op plekken waar we met de polijstmachine niet bij kunnen. Al onze medewerkers zijn binnen ons bedrijf getraind. En worden ook regelmatig bijgeleerd over de verschillende nieuwe ontwikkelingen in de detaillingwereld.

Na het polijsten moet de autolak voorzien worden van een juiste lakbescherming. Zoals een glass coating of, als dit mogelijk is, een paint protection film (PPF). Zo zal het resultaat voor lange tijd verzegeld blijven.

Oranje Porsche 911R wordt behandeld gepolijst voor glascoating auto en ppf

Wat zijn de kosten voor auto laten polijsten?

Door uw auto volledig te laten polijsten in plaats van te laten spuiten bespaart u veel geld. Ook omdat na het spuiten de auto vaak toch nog gepolijst moet worden. Dat komt omdat schadebedrijven vaak niet netjes kunnen na polijsten, want dat is niet hun kerntaak. Laat uw auto dus altijd polijsten door een gespecialiseerd detailingbedrijf.

De kosten van het laten polijsten zijn sterk afhankelijk van de staat van de lak. Wij kunnen dit alleen beoordelen als we de auto hebben gezien en beoordeeld. Maak hiervoor altijd een afspraak. Dan kunnen wij u adviseren wat mogelijk is en hier u een juiste offerte voor geven.

“We werken enkel op afspraak en behandelen exclusief uw auto. Zo krijgt uw voertuig de volledige aandacht die het ook verdient.”

Uw wagen volledig schuren

Naast auto’s polijsten kunnen wij ook auto’s volledig schuren. Door middel van schuren vermindert de orange peel (een sinaasappelhuid ontstaan na schadeherstel). Deze service is een tijdrovende behandeling. Dankzij verschillende schuurtechnieken maken we de blanke laklaag zo glad mogelijk. Hierna polijsten we de lak volledig krasvrij.

Het eindresultaat is vaak ongeëvenaard. De reflectie en glans is nog hoger dan bij het “normale”” polijsten. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type en de grootte van de auto.

High end car detailing en schadeherstel

Als high end detaillingbedrijf is Ride & Shine gespecialiseerd in het schoonmaken, polijsten, glass coaten en wrappen van auto’s. Daarnaast bieden wij ook de service schadeherstel aan. En kunt u bij ons ook terecht voor special services als lakprotectiefolie PPF en ramen tinten.

Maak direct een afspraak

Wilt u graag uw auto laten polijsten? Laat het poetsen van uw auto dan aan ons over. Maak vandaag nog een afspraak door contact met ons op te nemen. U kunt contact opnemen door te bellen naar 06-22807413 of te mailen naar info@rideandshinedetailing.nl.