BEN JIJ ONZE ONLINE MARKETING STAGIAIR?

social-media-stagiar-1-350x263

Stage Online Marketing / Communicatie

Fanatieke hbo-student met een passie voor online marketing gezocht

Ride & Shine Detailing is een bedrijf wat zich onderscheid in de High End autodetailing. Wij zijn specialisten op het gebied van lakcorrectie en lakbeschermingen zoals glasscoatings en Paint Protection Film. Dit is niet het enige wat wij de autoliefhebbers aanbieden ook verzorgen wij complete reinigingen van de auto en schadeherstel en wrappen auto’s in de mooiste kleuren en designs.  Wij zijn continu op zoek naar een fanatieke hbo-stagiair(e) om het team te versterken.

Omschrijving:

We zijn niet op zoek naar iemand die alles al weet, maar naar iemand die wel bereid is om te leren en om gas te geven. Samen tillen wij jouw marketing skills & onze online marketing naar het next-level!
Je komt terecht tussen de mooiste auto’s in onze werkplaats in Moordrecht en in een jong en gezellig team. Je gaat aan de slag met alle voorkomende (online) marketing & communicatie-werkzaamheden. Natuurlijk bieden wij de nodige begeleiding en krijg je voldoende tijd voor een eventuele opdracht vanuit jouw onderwijsinstelling.

Hoe ziet één van jouw werkdagen eruit?

Je start de dag met een verse kop koffie of thee. Op maandag praat je je collega’s bij over het weekend en wanneer je plaats hebt genomen achter jouw eigen werkplek, dan start je met jouw werkzaamheden voor die dag. Vanwege de grote diversiteit aan werkzaamheden zal geen dag hetzelfde zijn. De ene dag begin je met het schrijven van een post voor social media en kies je hier de mooiste foto bij uit en de andere dag ga je de slag met het bedenken van een campagne om onze nieuwe producten online zichtbaar te maken.

Dit is niet het enige, want we willen graag dat er content geschoten gaat worden voor ons YouTube kanaal. Dit betekend dat enige kennis van video en fotografie heel erg gewenst is.

 

Tussendoor bekijk je onze Google Analytics om te checken of de door jouw bedachte campagne zijn vruchten afwerpt. Na de lunch ga je verder met het toevoegen van nieuwe producten aan de webshop en help je mee bij het ontwikkelen van mooi videomateriaal. Aan het einde van de dag heb je nog een gesprek met jouw stagebegeleider om jouw vorderingen te bespreken, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen. Daarna heb je nog de tijd om te werken aan jouw scriptie of andere verplichtingen vanuit jouw onderwijsinstelling.

Jouw specificaties

Jij wordt een volwaardig lid van ons team. We zijn niet op zoek naar iemand die alles al weet, maar naar iemand die wel bereid is om te leren en om gas te geven. Samen tillen wij jouw marketing skills én onze online marketing naar een volgend niveau!

 

Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met auto’s en online marketing / communicatie en je bereid bent om hier stappen in te zetten. Wij bieden jou de juiste begeleiding en tools om uit te groeien tot een young professional op het gebied van online marketing. Je bent gedreven om kansen met beide handen te grijpen en net zo hard mee te groeien als wij momenteel doen.

Wat jij meebrengt

 •          Je bent bezig met een hbo-opleiding in de richting van (online) marketing, communicatie of commerciële economie
 •          Je hebt affiniteit met online marketing
 •          Je hebt affiniteit met auto’s
 •          Je bent bereid om jezelf razendsnel te ontwikkelen als online marketeer
 •          Je bent gedreven, neemt initiatief en beschikt over doorzettingsvermogen
 •          Je bent minimaal 24 tot 40 uur per week beschikbaar
 •          Je woont bij voorkeur in een straal van 20 km rondom Moordrecht
 •          Je hebt enige video editting skils of het juiste oog om alles mooi in beeld te brengen.
 

Wat jij krijgt van ons

 •          Een marktconforme stagevergoeding
 •          Ontzettend veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 •          Een geweldige werksfeer met gepassioneerde collega’s
 •          Ongekende kansen om jezelf te ontwikkelen in de online marketing
 •          Voldoende tijd en begeleiding voor een eventuele opdracht
 •          Een fijne eigen werkplek in Moordrecht
 •          En nog een aantal leuke verrassingen

Enthousiast? Reageer direct!

Ben jij een ambitieuze student, wil je bijdragen aan het groeiende succes van Ride & Shine Detailing en jezelf ontwikkelen tot een specialist op het gebied van online marketing? Dan komen wij graag met jou in contact. Stuur dan jouw cv en motivatie naar info@rideandshinedetailing.nl Wellicht nodigen wij je binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen over deze stageplaats? Mail of bel ons gerust via info@rideandshinedetailing.nl of 06-22807413 en vraag naar Serge Langendoen