Corona: welke maatregelen nemen wij?

Onze werkplaats is vooralsnog normaal geopend; wij kunnen u van dienst zijn zoals u gewend bent. Echter, een werkplaats bezoek is uitsluitend en alleen mogelijk op afspraak. Hiermee trachten wij bezoeken zo veel mogelijk te spreiden voor uw èn onze veiligheid. Een bezoek kan alleen plaatsvinden als u alleen komt, meerdere mensen zijn niet toegestaan.

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet. Voor uw en onze veiligheid nemen we daartoe de nodige maatregelen. Uiteraard zorgen we binnen ons bedrijf voor een minimaal risico door afstand te houden en de hygiëneregels zorgvuldig na te leven. Daarnaast dragen wij beschermende kleding en handschoenen, wordt alle apparatuur en ruimtes in ons bedrijf extra gereinigd. Als wij aan uw auto werken worden beschermende hoezen voor stoelen, versnellingspook en stuur gebruikt. Ook krijgt iedere auto na een behandeling voordat ze afgeleverd wordt een intensieve ozon behandeling wat iedere bacterie in de auto neutraliseert.

Verder gelden de volgende maatregelen:

 • bent u verkouden of vertoond u verkoudheidsklachten kom dan niet naar ons toe maar blijf thuis, als blijkt dat u wel klachten vertoond dan vragen wij u vriendelijk een andere keer terug te komen en op dat moment weg te gaan.
 • Onze medewerkers nemen bij voorkeur geen plaats naast u in de auto. Hierdoor kunnen we u niet naar het openbaar vervoer brengen of afhalen.
  Wordt een auto bij u thuis afgeleverd? Dan maken wij gebruik van diverse voor handende zijnde beschermende middelen. Onze medewerker zal u contactloos begroeten en houdt gepaste afstand. Eventuele uitleg/toelichting over de auto gebeurt naast de auto.
 • Wij hebben de schoonmaakfrequentie binnen ons bedrijf verhoogd.
 • Onze werkplaats is op zaterdag tijdelijk gesloten, de overige openingstijden blijven voorlopig ongewijzigd.

Komt u toch liever niet naar ons toe? Dat is geen probleem.

Ook op afstand kunnen we u in veel opzichten van dienst zijn.

 • Uiteraard kunt u via mail (info@rideandshinedetailing.nl) en telefonisch (06-22807413) bij ons terecht met al uw vragen over onze diensten welke mogelijk zijn voor uw auto
 • Heeft u schade aan uw auto maak dan meerdere goede foto’s wij kunnen aan de hand hiervan een schadeherstel offerte maken.
 • Wilt u een offerte voor het laten behandelen van uw auto zoals het schoonmaken, polijsten of beschermen van uw auto met een coating of paint protection film. Maak goede foto’s van uw auto ook zoveel mogelijk van de lak en wij maken een offerte met een richtprijs. Dit houd in dat als de auto bij ons staat wij deze nogmaals bekijken en eventueel een meerprijs kunnen rekenen bij sterk afwijkende lakcondities, het kan ook zijn dat wij de offerte naar beneden bijstellen. Altijd zal dit vooraf plaatsvinden en alles in overleg, u zult nooit voor verassingen komen te staan
 • Is het tijd voor een wasbeurt of een behandeling van uw auto en komt u door de huidige situatie liever niet naar ons toe? Ook dan kan één van onze medewerkers, in overleg, uw auto komen ophalen en terugbrengen. Daarbij nemen we steeds de extra hygiënemaatregelen in acht.
 • Wordt uw behandelde auto afgeleverd, maar komt u liever niet naar ons toe? Ook dan kunnen wij, in overleg, uw auto aan huis leveren.

We houden de RIVM-richtlijnen scherp in de gaten en handelen er zorgvuldig naar. Wij houden altijd het recht om deze regels aan te passen dit kan dag tot dag verschillen.