High End Detailing

Wat doet Serge nu eigenlijk?

Iedere behandeling bij Ride & Shine Detailing is er eentje waar alleen het resultaat telt. Inmiddels telt Nederland vele “detail bedrijven”, maar er is maar één bedrijf wat iedere keer weer de lat hoger legt en onderscheidend is in service, kennis, kwaliteit en het eindresultaat. In onze High End werkplaats kunnen we genieten van alle faciliteiten zoals je ze alleen bij Ride & Shine Detailing vindt. Over alles is zorgvuldig nagedacht en kosten noch moeite is gespaard om uw auto de veilige omgeving te geven die deze verdient. Onze wasplaats is voorzien van een professionele hogedrukinstallatie waar we werken met kalkvrij water en op die exact juiste temperatuur uw auto reinigen. Het afvalwater wordt netjes opgevangen, zodat alleen schoon water het riool in stroomt. Zodra we alle stappen van een goede reiniging hebben doorlopen kunnen we uw auto voorzichtig plaatsen in één van onze twee Detailing werkplekken, waar rekening is gehouden met een eventueel lage auto door het plaatsen van chemisch verankerde en kwalitatief perfecte en zeer lage autobruggen welke iedere auto veilig omhoog kunnen tillen. Met de verschillende Detail behandelingen die aangeboden kunnen worden, bedienen we inmiddels niet alleen Nederland maar ontvangen wij onze gasten met hun auto uit heel Europa. Door de expertise in ons materiaal en de producten waar wij mee werken bereiken we vaak ongeëvenaarde resultaten die door veel bedrijven niet gehaald worden.auto gewassen op detailing werkplek Zelfs in Dubai rijden er auto’s rond welke door ons behandeld zijn. Het is mogelijk door onze wereldwijde service uw auto te laten behandelen waar u maar wilt, mits we over een geschikte werkruimte beschikken waar we garant kunnen staan voor de kwaliteit die we in onze eigen werkplaats ook halen. Onze Detail behandelingen zijn geen vaste werkwijzes maar worden samen met u besproken en volledig op maat gemaakt naar uw wensen. Iedere auto is weer anders en niet iedere eigenaar wil hetzelfde voor zijn of haar auto vandaar dat we ook de tijd nemen, naar u luisteren en open staan voor uw wensen.

U Ontzorgen door ons brede aanbod van diensten

Naast onze schoonmaak en lak behandelingen bent u bij ons op het juiste adres voor nog veel meer diensten zoals compleet schadeherstel en spuitwerkzaamheden zodat we u kunnen ontzorgen in bijv. velgenreparatie en het uitdeuken zonder spuiten maar ook voor de grotere schades bent u van harte welkom. Wij werken voor iedere verzekeringsmaatschappij. Wilt u uw auto laten beschermen met een steenslagfolie om er zo zeker van te zijn dat die speciale lak niet beschadigd het kan allemaal, wij zijn een erkend installateur van deze vorm van extreme lakbescherming. Uw auto in een andere kleur laten wrappen of misschien een paar accenten aanbrengen op de auto om deze net even die sportieve look te geven wij adviseren u graag hier in. Bent u op zoek naar een auto en heeft u deze gevonden dan is het van belang dat de auto motorisch en technisch in orde is. Wat vaak wordt vergeten is de staat van de lak, is deze erg gehavend door krassen en schades of is er al veel herstel werk gedaan door spuit werkzaamheden. achterkant van een PorscheHet is mogelijk een volledig rapport door ons te laten verzorgen door een uitgebreide lakinspectie te laten doen. Maar ook bij een nieuwe auto welke soms zo duur zijn als een klein huis is het belangrijk om te weten of alles werkelijk wel zo is als het zou moeten zijn.

Uiteindelijk

Aan het einde van onze behandelingen of diensten is er een resultaat wat uiteindelijk bereikt is door veel geduld, inzet en passie voor de auto. We geven u de mogelijkheid dit vast te laten leggen door onze fotograaf welke voor u uw kostbare bezit tot in detail op de gevoelige plaat kan vastleggen. Complete fotoshoots op locatie of bij ons binnen het bedrijf kunnen wij ook voor u verzorgen.