Uw interieur is net zo belangrijk als de buitenkant van de auto. Of u uw auto nu veel gebruikt of niet, het is nooit fijn als het interieur vuil is.
Het gehele interieur wordt eerst goed gestofzuigd en ontdaan van stof. Hierna wordt alles gereinigd met een vochtige doek en voorzien van een beschermde laag die geen glans geeft, maar het interieur er weer natuurlijk uit laat zien.
De ramen worden grondig schoongemaakt en kunnen eventueel behandeld worden tegen beslaan van de ruiten. Dat is vooral erg handig in de winter. Eventuele vlekken op stoffen bekleding en de hemel kunnen verwijderd worden.
Sigarettengeur, hondengeur of de geur van vuil en schimmels zijn erg vervelend tijdens het autorijden, zeker als die veroorzaakt zijn door de vorige gebruiker van uw auto. Een passende oplossing hiervoor is de ozonbehandeling. Bij deze behandeling wordt er gedurende minimaal 8 uur een ozonapparaat in uw auto gezet. Het ozonapparaat geeft ozondeeltjes af die alle organische vervuiling, waaronder schimmels en bacteriën, in uw auto afbreken. Ook als u onlangs een gebruikte auto gekocht heeft, waar niet duidelijk een vervelende geur in hangt, is het aan te raden om een ozonbehandeling te nemen. Hierdoor bent u er zeker van dat aanwezige bacteriën, schimmels en andere vervuiling die gedurende de jaren in de auto terecht gekomen is, afgebroken worden.
Na de ozonbehandeling is het interieur van uw auto zelfs op microniveau weer hygiënisch, schoon en fris. Om de ozonbehandeling extra kracht bij te zetten raad ik u aan deze in combinatie met een interieur behandeling te nemen. Bij deze behandeling wordt het interieur van uw auto diep gereinigd volgens de sproei-extractie methode waardoor het meeste vuil al uit de bekleding verwijderd wordt. De mogelijk resterende vuildeeltjes worden vervolgens afgebroken door de ozon.
Heeft uw auto een lederen interieur? Dan kan dit mat behandeld worden zodat uw stoelen er weer fris en schoon uit zien. De leergeur die deze behandeling verspreid in de auto zal hem weer als nieuw doen ervaren. Vaak is er op de instapwangen van een lederen stoel na verloop van tijd sprake van instapschade. Dit zijn die vervelende kale plekken of krasjes in het leer. Deze kunnen hersteld en op kleur gebracht worden.