Over Ride & Shine Detailing

Ik ben Serge Langendoen van Ride & Shine High End Car Detailing. Ride & Shine is een gespecialiseerd en servicegericht detailingbedrijf, expert in het schoonmaken, polijsten, aanbrengen van paint protection film (PPF) coaten en waxen van auto’s. U bent bij mij als trotse autobezitter te gast met uw auto, en uw kostbare bezit is verzekerd van een geconditioneerde en veilige omgeving waar er aan perfectie gewerkt kan worden.

Op het gebied van auto detailing is er een toonaangevende basis gelegd binnen Europa en zelfs wereldwijd wordt Ride & Shine gevonden door vele auto eigenaren.
Vooral de installatie van Paint Protection Film is niet onopgemerkt gebleven.
De manier van deze bescherming aanbrengen op de auto’s is verfijnd tot in de puntjes en de eindresultaten zijn verbluffend in afwerking en kwaliteit.

Als u Ride & Shine Detailing belt dan belt u Serge Langendoen, er is geen receptioniste of hoofd werkplaats. De reden is simpel ik ben een perfectionist en wil alleen het hoogst en best haalbare resultaat bereiken. Dit moet je niet uit handen geven. Ik werk op afspraak en behandel exclusief uw auto zodat deze de volledige 100% aandacht krijgt.

Graag nodig ik u uit om een afspraak te maken zodat ik u onder het genot van een goed kopje koffie of drankje uit kan leggen wat de exclusieve mogelijkheden zijn voor uw auto.

shop & Lounge

Ride & Shine Detailing beschikt over een schitterende Shop & Lounge. U kunt hier heerlijk zitten in een luxueuze omgeving die zeer huiselijk aanvoelt. Ondertussen werken wij aan uw auto, die bijvoorbeeld een wasbehandeling krijgt.

Onze shop, met producten die alles te maken hebben met het onderhoud van uw auto, kunt u hier ook rustig bekijken.

Referenties

Hieronder staan enkele mensen en bedrijven waarmee ik samenwerk of wiens auto behandeld is door Ride & Shine Detailing. Mocht u in contact willen komen met deze mensen voor een referentie, stuur mij dan een e-mail.