Lakprotectie folie ppf

Als u op zoek bent naar een top installatie van paint protectie folie dan bent u bij ons op de juiste plaats.
Ride & Shine is samen met Presto Dimensions binnen NL en Europa een van de toon aangevende bedrijven die van het aanbrengen van PPF een ware kunst heeft gemaakt.
Samen staan wij voor kwaliteit en hanteren het principe klaar wanneer de auto klaar is en niet eerder.
Kwaliteit kan niet snel en al helemaal niet met paint protection film.

Suntek PPF is een optische heldere zelfklevende film met een innovatieve zelfhelende toplaag, speciaal ontwikkeld om de lak van voertuigen te beschermen. Dankzij haar uitstekende impact-proof eigenschappen beschermt zij uw autolak tegen steenslag, insecten, vogelpoep en openslaande autodeuren. Bovendien biedt de film bescherming tegen vandalen die het op uw autolak gemunt hebben.

Oppervlakkige krasjes in de film kunnen eenvoudig hersteld worden door de film te overgieten met warm water of haar te behandelen met een föhn.
Soms is de hete zomerzon al ruim voldoende om de lichte krasjes te doen herstellen.

 • Extra Endurance
  Extra Bescherming

  De autolak blijft langer mooi en in nieuwstaat en is beschermd tegen steenslag, zout, insecten en ander weg afval.

 • Self-Healing
  Zelf herstellend

  Door warmte van de zon, warm water of een fohn  zal de folie makkelijk herstellen. Let wel als er grof op de folie wordt geborsteld door b.v. een wasstraat of wasbezem kan het zijn dat er krassen ontstaan welke door de zelfhelende laag heen gedrukt zijn en niet meer herstellen.

 • Great Looks
  Ziet er fantastisch uit

  Paint Protection Film is verkrijgbaar in een matte en high gloss finish. Door onze installatietechniek zal de ultra clear heldere folie nauwelijks zichtbaar zijn op de auto.

 • Warranty
  Garantie

  Op de Suntek PPF Ultra series zit een 5 tot 10 jaar garantie vanaf aankoopdatum op, verkleuren (geel worden), bubbels of andere aan productiefouten te wijten defecten

 • Installation
  Installatie

  SunTek dealers hebben toegang tot de  TruCut™ pattern-cutting software om er zeker van te zijn dat het passend is en perfect past op ieder deel van de auto waar het geinstalleerd kan worden.


Vragen over Paint protection Film?

Kan ik SunTek Paint Protection Film Matte waxen?

Sommige waxen voegen een glansniveau toe aan mattte PPF.
Er zijn echter waxen op de markt specifiek voor matte afwerkingen.
Wij adviseren waxen of een coating aan voor extra bescherming.

Kan ik mijn auto met een hogedrukreiniger wassen met SunTek Paint Protection Film?

U kunt het beste 2 weken wachten voordat u uw auto wast.
Hoewel hand wassen de voorkeur heeft, kunt u een hogedruk gebruiken, maar wees voorzichtig in de buurt van randen, omdat de hogedruk de rand kan optillen.

Kunnen “coatings” worden aangebracht op SunTek Paint Protection Film?

Keramische coatings zijn goedgekeurd voor gebruik met onze PPF wanneer ze over het oppervlak van het product worden aangebracht.
Keramische coatings vormen een extra barrière voor het binnendringen van oplosmiddelen en water, zonder de prestaties of zelfheling van onze beschermingsfolie negatief te beïnvloeden.
Deze toepassing maakt uw garantie niet ongeldig.

Als er een vlek is die niet wegspoelt bij handwassen, wat moet ik dan doen?

Als een vlek niet wegspoelt met een gewone autowasbeurt, kunt u isopropanol alcohol op een microvezeldoek aanbrengen en de vlek reinigen, als dat niet werkt, kunt u een kleine hoeveelheid thinner gebruiken. Als de vlek achterblijft, raden we u aan een mild schurende wax te gebruiken en het oppervlak van de film te polijsten om het oorspronkelijke uiterlijk te herstellen.
Polijsten van de film is een geweldige manier om verontreinigingen van het oppervlak te verwijderen, maar dit proces moet worden beperkt tot indien nodig of eenmaal per 12-18 maanden.
Vraag aan ons welke producten toepasselijk zijn of informeer naar onze PPF onderhoudsbeurten.

Hoe werkt het zelfherstel?

SunTek Paint Protection Film bevat een gepatenteerde toplaag.
Deze toplaag beschermt het urethaan tegen krassen op het oppervlak.
De meeste krassen op het oppervlak zullen vanzelf helen wanneer ze worden blootgesteld aan hitte – zon, warm paneel (draaiende motor), warm water, enz.
Wij kunnen dit demonstreren als u wilt door lichte krasjes te maken en deze te herstellen op een testpaneel.

Wordt SunTek lakbeschermingsfolie geel?

SunTek Paint Protection Film is beschermd tegen vergeling.
Onze toplaag beschermt de verfbeschermingsfilm tegen schadelijke oplosmiddelen in gas, olie, uitwerpselen van vogels, auto-uitlaatgassen enz. Die in de film kunnen worden opgenomen en verkleuren.

Zal de lak met en zonder SunTek Paint Protection Film anders vervagen?

Nee, Het gebied dat wordt beschermd met SunTek Paint Protection Film vervaagt in dezelfde mate als het onbeschermde gebied.

Enkele van onze projecten vind u in ons onderstaande overzicht.